De katoenprijs viel het voorbije jaar met 20 procent terug nadat de voorraden waren opgelopen naar het hoogste niveau ooit, zowel nominaal als in verhouding tot de consumptie. Een verwachte toename van de Chinese vraag deed de katoenprijs recent opnieuw wat opveren.

Bevroren sinaasappelsap of Frozen Concentrated Orange Juice (FCOJ) werd op weekbasis 1 procent goedkoper.

Er werd voorlopig nog geen vorstschade opgetekend bij de citrusplantages in Florida en er is ook niet onmiddellijk terug kouder weer in het vooruitzicht. De suikerprijs wijzigde op weekbasis niet.

De katoenprijs viel het voorbije jaar met 20 procent terug nadat de voorraden waren opgelopen naar het hoogste niveau ooit, zowel nominaal als in verhouding tot de consumptie. Een verwachte toename van de Chinese vraag deed de katoenprijs recent opnieuw wat opveren. Bevroren sinaasappelsap of Frozen Concentrated Orange Juice (FCOJ) werd op weekbasis 1 procent goedkoper. Er werd voorlopig nog geen vorstschade opgetekend bij de citrusplantages in Florida en er is ook niet onmiddellijk terug kouder weer in het vooruitzicht. De suikerprijs wijzigde op weekbasis niet.