Katia Waegemans: "In bouw en baggeren zijn er geen tekenen van verslapping merkbaar, de vooruitzichten voor deze activiteiten blijven zodoende uitstekend. Bij het vastgoed hoort misschien een woordje uitleg, meer bepaald wat de vakantieparken betreft. De eerste helft van het jaar is daar laagseizoen, wat niet meer dan logisch is."

In de financiële sector werden sterke resultaten opgetekend. Waegemans: "Ik verwijs daarbij op de eerste plaats naar Bank Delen dat het erg goed deed. Private equity profiteert van het economisch herstel dat op het einde van vorig jaar is begonnen. Het zette zich door in het eerste kwartaal van dit jaar en in een versneld tempo in het tweede kwartaal. Concluderend kan ik stellen dat we zeer tevreden zijn over onze resultaten."

Katia Waegemans: "In bouw en baggeren zijn er geen tekenen van verslapping merkbaar, de vooruitzichten voor deze activiteiten blijven zodoende uitstekend. Bij het vastgoed hoort misschien een woordje uitleg, meer bepaald wat de vakantieparken betreft. De eerste helft van het jaar is daar laagseizoen, wat niet meer dan logisch is." In de financiële sector werden sterke resultaten opgetekend. Waegemans: "Ik verwijs daarbij op de eerste plaats naar Bank Delen dat het erg goed deed. Private equity profiteert van het economisch herstel dat op het einde van vorig jaar is begonnen. Het zette zich door in het eerste kwartaal van dit jaar en in een versneld tempo in het tweede kwartaal. Concluderend kan ik stellen dat we zeer tevreden zijn over onze resultaten."