Ex-politicus Ron Paul wil dat de Amerikaanse overheid terugkomt op haar beslissing en alsnog iemand anders aanduidt om de FED voor te zitten. Maar ook anderen zijn allesbehalve tevreden over de nieuwe FED-president. Karl Marx zou Janet Yellen president van de FED hebben gemaakt, zo schreef een krant.

Ze is volgens de journalist van dienst potdoof voor waarschuwingen en zal aan hetzelfde tempo obligaties blijven inkopen. Uiteindelijk zal ze de obligatiemarkten de daver op het lijf jagen, met als gevolg dat de rente in snel tempo zal stijgen en de economie kopje onder gaat.

Ex-politicus Ron Paul wil dat de Amerikaanse overheid terugkomt op haar beslissing en alsnog iemand anders aanduidt om de FED voor te zitten. Maar ook anderen zijn allesbehalve tevreden over de nieuwe FED-president. Karl Marx zou Janet Yellen president van de FED hebben gemaakt, zo schreef een krant. Ze is volgens de journalist van dienst potdoof voor waarschuwingen en zal aan hetzelfde tempo obligaties blijven inkopen. Uiteindelijk zal ze de obligatiemarkten de daver op het lijf jagen, met als gevolg dat de rente in snel tempo zal stijgen en de economie kopje onder gaat.