Ook Venezuela wordt internationaal gezien niet echt au serieux genomen. Wat Turkije betreft, is overdrijving evenmin de boodschap. Juvyns verwijst in dat verband naar een studie verschenen in The Economist, waar de waardering van de beurzen in de groeilanden vergeleken wordt met die van grote bedrijven.

De kapitalisatie van de beurs van Istanboel is even groot als die van Starbucks, zo blijkt. De beleggers hoeven zich dan ook geen al te grote zorgen te maken, de markten zoeken een reden om winst te nemen. We mogen namelijk niet vergeten dat een correctie al lang was uitgebleven.

Ook Venezuela wordt internationaal gezien niet echt au serieux genomen. Wat Turkije betreft, is overdrijving evenmin de boodschap. Juvyns verwijst in dat verband naar een studie verschenen in The Economist, waar de waardering van de beurzen in de groeilanden vergeleken wordt met die van grote bedrijven. De kapitalisatie van de beurs van Istanboel is even groot als die van Starbucks, zo blijkt. De beleggers hoeven zich dan ook geen al te grote zorgen te maken, de markten zoeken een reden om winst te nemen. We mogen namelijk niet vergeten dat een correctie al lang was uitgebleven.