De investeerders die de scrips hebben aangekocht hebben zich onherroepelijk verbonden de scrips uit te oefenen en in te schrijven voor 2 nieuwe aandelen voor 3 scrips aan een inschrijvingsprijs van EUR 4.20 per aandeel.

De netto-opbrengst (na aftrek van bepaalde kosten) die aan de houders van niet-uitgeoefende rechten toekomt bedraagt EUR 0.66 per coupon nr. 8. Dit bedrag zal vanaf 11 december 2009 beschikbaar zijn.

De definitieve resultaten van de kapitaalverhoging worden bekendgemaakt op woensdag 9 december 2009 via een persbericht én publicatie in de financiële pers.

De betaling van de inschrijvingsprijs, de vaststelling van de kapitaalverhoging en de notering van de nieuwe aandelen en VVPR-strips op Euronext Brussels worden verwacht plaats te hebben op 10 december 2009.

Vanaf 11u30 is de koers van Exmar weer in de notering gekomen, het aandeel noteert ruim 4% lager.

De investeerders die de scrips hebben aangekocht hebben zich onherroepelijk verbonden de scrips uit te oefenen en in te schrijven voor 2 nieuwe aandelen voor 3 scrips aan een inschrijvingsprijs van EUR 4.20 per aandeel. De netto-opbrengst (na aftrek van bepaalde kosten) die aan de houders van niet-uitgeoefende rechten toekomt bedraagt EUR 0.66 per coupon nr. 8. Dit bedrag zal vanaf 11 december 2009 beschikbaar zijn. De definitieve resultaten van de kapitaalverhoging worden bekendgemaakt op woensdag 9 december 2009 via een persbericht én publicatie in de financiële pers. De betaling van de inschrijvingsprijs, de vaststelling van de kapitaalverhoging en de notering van de nieuwe aandelen en VVPR-strips op Euronext Brussels worden verwacht plaats te hebben op 10 december 2009. Vanaf 11u30 is de koers van Exmar weer in de notering gekomen, het aandeel noteert ruim 4% lager.