Dat Deceuninck op zoek was naar vers geld, was al langer bekend. De huidige grootaandeelhouders zouden naar verluidt inschrijven op de emissie. Lude Debever, woordvoerder bij de West-Vlaamse groep, verwijst in een reactie op de berichtgeving eind november. Toen liet Deceuninck weten eerst te onderhandelen over voorwaarden van een lopende lening alvorens aan de kapitaalverhoging te werken. "Die gesprekken zijn nog steeds bezig", klinkt het.

Op Euronext Brussel verliest Deceuninck alvast terrein. Een kapitaalverhoging van die omvang zou voor de kleine aandeelhouders waarschijnlijk geen goede zaak zijn. Voor hen dreigt namelijk een verwatering van de winst per aandeel.

Dat Deceuninck op zoek was naar vers geld, was al langer bekend. De huidige grootaandeelhouders zouden naar verluidt inschrijven op de emissie. Lude Debever, woordvoerder bij de West-Vlaamse groep, verwijst in een reactie op de berichtgeving eind november. Toen liet Deceuninck weten eerst te onderhandelen over voorwaarden van een lopende lening alvorens aan de kapitaalverhoging te werken. "Die gesprekken zijn nog steeds bezig", klinkt het.Op Euronext Brussel verliest Deceuninck alvast terrein. Een kapitaalverhoging van die omvang zou voor de kleine aandeelhouders waarschijnlijk geen goede zaak zijn. Voor hen dreigt namelijk een verwatering van de winst per aandeel.