De consensusverwachting bedroeg slechts 1,88 euro, zodat Aedifica in ieder geval de prognoses wist te kloppen. Hierbij moet volgens Jean-Yves Devloo van ING rekening worden gehouden met lager dan verwachte kosten en het effect van gedane investeringen.

Dividend naar omhoog

Op basis van de cijfers heeft Aedifica het dividend per aandeel opgetrokken tot 1,86 euro, waar zowel Devloo als de consensus uitgingen van een dividend van maar 1,86 euro. De NAV kwam echter met 37,30 euro per aandeel echter iets lager dan verwacht uit.

Devloo had wat de NAV betreft, gerekend op een NAV van 38,20 euro. Aedifica gaat uit van een winst per aandeel van 2,21 euro en een dividend per aandeel van 1,90 euro, wat volgens ING haalbaar moet zijn. Devloo heeft een advies houden met een koersdoel van 49 euro.

De consensusverwachting bedroeg slechts 1,88 euro, zodat Aedifica in ieder geval de prognoses wist te kloppen. Hierbij moet volgens Jean-Yves Devloo van ING rekening worden gehouden met lager dan verwachte kosten en het effect van gedane investeringen. Dividend naar omhoog Op basis van de cijfers heeft Aedifica het dividend per aandeel opgetrokken tot 1,86 euro, waar zowel Devloo als de consensus uitgingen van een dividend van maar 1,86 euro. De NAV kwam echter met 37,30 euro per aandeel echter iets lager dan verwacht uit. Devloo had wat de NAV betreft, gerekend op een NAV van 38,20 euro. Aedifica gaat uit van een winst per aandeel van 2,21 euro en een dividend per aandeel van 1,90 euro, wat volgens ING haalbaar moet zijn. Devloo heeft een advies houden met een koersdoel van 49 euro.