Bovendien zullen bedrijven bij het plaatsen van bijvoorbeeld een obligatie ook eerder langsgaan bij de Deutsche Bank gezien haar kracht in de markten.

Groei lijkt dan ook voor de hand te liggen. En nu er minder winst behoeft te worden ingehouden om de kapitaalratio's te versterken is het voor aandeelhouders ook goed nieuws. Immers er kan meer geld richting het dividend gaan.

Dat zal dan ook de koers van het aandeel gaan ondersteunen. En er is potentieel genoeg. De prijs op de beurs is nu 70% van de boekwaarde van het bedrijf.

Nu is een dergelijke onderwaardering bij banken wel gebruikelijk. Immers we hebben vijf jaar geleden gezien hoe hard het kan gaan.

Maar Deutsche is nu een veel sterkere bank dan toen. Bijvoorbeeld door de overname van Postbank. Ook als we kijken op basis van de verwachtingen van diverse analisten is er potentieel. Gemiddeld ligt de koersverwachting voor de komende 12 maanden op een niveau van € 40.

Bovendien zullen bedrijven bij het plaatsen van bijvoorbeeld een obligatie ook eerder langsgaan bij de Deutsche Bank gezien haar kracht in de markten. Groei lijkt dan ook voor de hand te liggen. En nu er minder winst behoeft te worden ingehouden om de kapitaalratio's te versterken is het voor aandeelhouders ook goed nieuws. Immers er kan meer geld richting het dividend gaan. Dat zal dan ook de koers van het aandeel gaan ondersteunen. En er is potentieel genoeg. De prijs op de beurs is nu 70% van de boekwaarde van het bedrijf. Nu is een dergelijke onderwaardering bij banken wel gebruikelijk. Immers we hebben vijf jaar geleden gezien hoe hard het kan gaan. Maar Deutsche is nu een veel sterkere bank dan toen. Bijvoorbeeld door de overname van Postbank. Ook als we kijken op basis van de verwachtingen van diverse analisten is er potentieel. Gemiddeld ligt de koersverwachting voor de komende 12 maanden op een niveau van € 40.