Netto werd over de verslagperiode $286 mln verdiend, tegenover $333,2 mln tijdens dezelfde periode het jaar voordien. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er nog een wpa van 36 dollarcent.

Dat was onder de verwachtingen van de analisten, die hadden gerekend op 42 dollarcent. De omzet was 16% hoger op $6,17 mrd, wat vooral te danken was aan de overname van Corporate Express.

Topman Ron Sargent had echter ook goed nieuws. Het eerste kwartaal was tot dusver beter dan het vierde kwartaal. Sargent verwacht dat de VS-economie zich gaat herstellen.

Netto werd over de verslagperiode $286 mln verdiend, tegenover $333,2 mln tijdens dezelfde periode het jaar voordien. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er nog een wpa van 36 dollarcent. Dat was onder de verwachtingen van de analisten, die hadden gerekend op 42 dollarcent. De omzet was 16% hoger op $6,17 mrd, wat vooral te danken was aan de overname van Corporate Express. Topman Ron Sargent had echter ook goed nieuws. Het eerste kwartaal was tot dusver beter dan het vierde kwartaal. Sargent verwacht dat de VS-economie zich gaat herstellen.