Tony Crescenzi van PIMCO denkt dat - ofschoon technische invloeden van de verkoopgolf op de korte termijn voor nog meer volatiliteit kunnen zorgen - de rentes uiteindelijk niet zo ver van de huidige niveaus weg zullen bewegen.

Er zijn renteverhogingen verwerkt in de koersen van euro/dollar- en fed-fund-futures, die de verwachtingen weergeven voor de rentetarieven van de Fed. De koersen van beide futures duiden op een grote omslag in de vooruitzichten.

De eerste renteverhoging van de Fed vindt mogelijk niet eerder plaats dan 2016. Toch zijn er in de marktprijzen al vier renteverhogingen van een kwart procentpunt tot eind 2015 verwerkt. Om nog meer in de prijzen te verwerken is op zijn minst buitensporig, naar PIMCO's mening.

Tony Crescenzi van PIMCO denkt dat - ofschoon technische invloeden van de verkoopgolf op de korte termijn voor nog meer volatiliteit kunnen zorgen - de rentes uiteindelijk niet zo ver van de huidige niveaus weg zullen bewegen. Er zijn renteverhogingen verwerkt in de koersen van euro/dollar- en fed-fund-futures, die de verwachtingen weergeven voor de rentetarieven van de Fed. De koersen van beide futures duiden op een grote omslag in de vooruitzichten. De eerste renteverhoging van de Fed vindt mogelijk niet eerder plaats dan 2016. Toch zijn er in de marktprijzen al vier renteverhogingen van een kwart procentpunt tot eind 2015 verwerkt. Om nog meer in de prijzen te verwerken is op zijn minst buitensporig, naar PIMCO's mening.