Maar ook andere segmenten van de markt worden gemanipuleerd. Momenteel lopen er onderzoeken rond de goudmarkt en de valutamarkten. Bovendien bestaan er sterke vermoedens dat achter de manipulatie van de markten niemand minder dan de centrale banken schuil gaan.

De kruik gaat echter zo lang te water tot ze barst, vroeg of laat kan het grondig mislopen. De kansen op een valutacrisis stijgen met de dag en wat er dan gaat gebeuren durft niemand te voorspellen. In het ergste geval kan het financieel systeem opnieuw beginnen te wankelen.

Maar ook andere segmenten van de markt worden gemanipuleerd. Momenteel lopen er onderzoeken rond de goudmarkt en de valutamarkten. Bovendien bestaan er sterke vermoedens dat achter de manipulatie van de markten niemand minder dan de centrale banken schuil gaan. De kruik gaat echter zo lang te water tot ze barst, vroeg of laat kan het grondig mislopen. De kansen op een valutacrisis stijgen met de dag en wat er dan gaat gebeuren durft niemand te voorspellen. In het ergste geval kan het financieel systeem opnieuw beginnen te wankelen.