De beleggers vrezen dat een overeenkomst over de fiscale klip niet meer tijdig zal afgesloten worden. De betrokken partijen verklaren nochtans dat er volop verder zal onderhandeld worden.

Volgens Mohamed El-Erian volstaan die goede intenties niet om een recessie te vermijden. Toch zetten de Amerikaanse beurzen afgelopen week ondanks een zwakke vrijdagsessie hun stijging van de afgelopen tijd voort.

De besprekingen met betrekking tot de fiscal cliff lijken ondanks alles de goede kant op te gaan: democraten en republikeinen lijken langzaam maar zeker meer tot elkaar te komen.

De hoogtepunten van september / oktober hebben Amerikaanse indices zoals de Dow Jones en S&P 500 echter nog niet geëvenaard.

De beleggers vrezen dat een overeenkomst over de fiscale klip niet meer tijdig zal afgesloten worden. De betrokken partijen verklaren nochtans dat er volop verder zal onderhandeld worden. Volgens Mohamed El-Erian volstaan die goede intenties niet om een recessie te vermijden. Toch zetten de Amerikaanse beurzen afgelopen week ondanks een zwakke vrijdagsessie hun stijging van de afgelopen tijd voort. De besprekingen met betrekking tot de fiscal cliff lijken ondanks alles de goede kant op te gaan: democraten en republikeinen lijken langzaam maar zeker meer tot elkaar te komen. De hoogtepunten van september / oktober hebben Amerikaanse indices zoals de Dow Jones en S&P 500 echter nog niet geëvenaard.