BlackRock Inc., Loomis Sayles & Co en Franklin Templeton Investments zijn van mening dat dit onvermijdelijk gaat gebeuren wanneer er geen akkoord over het schuldenplafond wordt gevonden.

Bob Doll van BlackRock is van mening dat er uiteindelijk wel een akkoord zal worden bereikt over het optrekken van het schuldenplafond. De vraag is echter wat er nadien gaat gebeuren.

De kans is namelijk bijzonder klein dat daarna alle problemen achter de rug zullen zijn.

Loomis Sayles & Co is van mening dat minstens één van de drie ratinghuizen de kredietrating voor de Verenigde Staten gaat verlagen.

BlackRock Inc., Loomis Sayles & Co en Franklin Templeton Investments zijn van mening dat dit onvermijdelijk gaat gebeuren wanneer er geen akkoord over het schuldenplafond wordt gevonden. Bob Doll van BlackRock is van mening dat er uiteindelijk wel een akkoord zal worden bereikt over het optrekken van het schuldenplafond. De vraag is echter wat er nadien gaat gebeuren. De kans is namelijk bijzonder klein dat daarna alle problemen achter de rug zullen zijn. Loomis Sayles & Co is van mening dat minstens één van de drie ratinghuizen de kredietrating voor de Verenigde Staten gaat verlagen.