Martin Feldstein, economieprofessor aan de Harvard University, verklaarde aan Bloomberg Radio dat de ruggegraat van de Amerikaanse economie zwak en kwetsbaar blijft.

De kans op een double-dip recessie wordt door Feldstein op één op drie ingeschat. Feldstein, die ook lid is van het comité binnen het National Bureau of Economic Research dat het begin en het einde van recessies aanduidt, schat de kans één op drie dat we richting een recessie evolueren.

De economische groei is aan het vertragen en dat aan een redelijk snel tempo. Wanneer dat tempo niet kan worden omgebogen, zal een recessie vrijwel onvermijdelij worden.

Martin Feldstein, economieprofessor aan de Harvard University, verklaarde aan Bloomberg Radio dat de ruggegraat van de Amerikaanse economie zwak en kwetsbaar blijft. De kans op een double-dip recessie wordt door Feldstein op één op drie ingeschat. Feldstein, die ook lid is van het comité binnen het National Bureau of Economic Research dat het begin en het einde van recessies aanduidt, schat de kans één op drie dat we richting een recessie evolueren. De economische groei is aan het vertragen en dat aan een redelijk snel tempo. Wanneer dat tempo niet kan worden omgebogen, zal een recessie vrijwel onvermijdelij worden.