En door de crisis in de chemische sector ging de vraag naar dit product sterk achteruit. Daarnaast stonden de vrachttarieven onder druk.

De trendommekeer kwam er in 2011. De stijgende trendlijn van 2011 heeft ondertussen reeds drie raakpunten waardoor het een belangrijke steunlijn geworden is.

De koers heeft de weerstand op 8,58 euro nog niet kunnen overwinnen maar de kans op een opwaartse uitbraak in de komende weken en maanden is hoog en kan de koers verder sturen naar de weerstandszone van 10 euro (de toppen van eind 2008/midden 2009).

Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de trendommekeer na de neerwaartse correctie van maart 2013. De positieve

divergentie tussen koers en RSI-indicator gaf het signaal dat een ommekeer nakend was.

Zolang de koers niet onder 7 euro duikt, is elke koersterugval een instapmoment. Van Herck adviseert om posities in het aandeel op te bouwen

En door de crisis in de chemische sector ging de vraag naar dit product sterk achteruit. Daarnaast stonden de vrachttarieven onder druk. De trendommekeer kwam er in 2011. De stijgende trendlijn van 2011 heeft ondertussen reeds drie raakpunten waardoor het een belangrijke steunlijn geworden is. De koers heeft de weerstand op 8,58 euro nog niet kunnen overwinnen maar de kans op een opwaartse uitbraak in de komende weken en maanden is hoog en kan de koers verder sturen naar de weerstandszone van 10 euro (de toppen van eind 2008/midden 2009). Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de trendommekeer na de neerwaartse correctie van maart 2013. De positieve divergentie tussen koers en RSI-indicator gaf het signaal dat een ommekeer nakend was. Zolang de koers niet onder 7 euro duikt, is elke koersterugval een instapmoment. Van Herck adviseert om posities in het aandeel op te bouwen