De bulls denken dat iedereen bearish is, de bears denken het omgekeerde. Daarom is het steeds moeilijk om een echt duidelijk beeld van de situatie te krijgen, aldus Sonders.

In de periode mei-juni kregen we de laatste grote correctie, die de koersen gemiddeld 16% lager bracht. Een volgende correctie zal volgens Sonders veel beperkter in tijd en ruimte zijn.

Zij verwijst in dat verband naar de verbeterde economische situatie, naar de sterke bedrijfsresultaten en naar de redelijke waarderingen.

Bij de meest recent gepubliceerde kwartaalcijfers waren er meer verrassingen bij de top-line sales dan bij de bottom-line earnings.

De bulls denken dat iedereen bearish is, de bears denken het omgekeerde. Daarom is het steeds moeilijk om een echt duidelijk beeld van de situatie te krijgen, aldus Sonders. In de periode mei-juni kregen we de laatste grote correctie, die de koersen gemiddeld 16% lager bracht. Een volgende correctie zal volgens Sonders veel beperkter in tijd en ruimte zijn. Zij verwijst in dat verband naar de verbeterde economische situatie, naar de sterke bedrijfsresultaten en naar de redelijke waarderingen. Bij de meest recent gepubliceerde kwartaalcijfers waren er meer verrassingen bij de top-line sales dan bij de bottom-line earnings.