De People's Bank of China verklaarde gisteren dat niet alleen de basisrente volgende maand ongewijzigd gaat worden gehouden, ook van een verhoging van de reserveverplichtingen voor de banken zou geen sprake zijn.

China Securities Journal is geen rechtstreekse spreekbuis van de Chinese overheid, maar haalt zijn informatie wel steeds uit betrouwbare bronnen.

Een verstrakking van de monetaire hoeveelheid is in een volgende fase wel mogelijk wanneer er weer te veel liquiditeiten in omloop zouden komen.

De People's Bank of China verklaarde gisteren dat niet alleen de basisrente volgende maand ongewijzigd gaat worden gehouden, ook van een verhoging van de reserveverplichtingen voor de banken zou geen sprake zijn. China Securities Journal is geen rechtstreekse spreekbuis van de Chinese overheid, maar haalt zijn informatie wel steeds uit betrouwbare bronnen. Een verstrakking van de monetaire hoeveelheid is in een volgende fase wel mogelijk wanneer er weer te veel liquiditeiten in omloop zouden komen.