De kans dat Ierland zijn schulden zal moeten herschikken wordt op 40% ingeschat, zo blijkt uit een rapport van CMA. De organisatie baseert zich daarbij op de evolutie van de credit-default swaps van het land.

Die schuldherschikking zou binnen de komende vijf jaar plaatsvinden, aldus nog CMA. Ierland was het tweede Europees land dat om hulp moest vragen, dit vanwege de problemen in de banksector.

Die problemen zijn nog altijd niet opgelost, zodat Ierland in de gevarenzone blijft vertoeven. De credit-default swaps van het land bedragen momenteel nog steeds bijna 600 basispunten.

De kans dat Ierland zijn schulden zal moeten herschikken wordt op 40% ingeschat, zo blijkt uit een rapport van CMA. De organisatie baseert zich daarbij op de evolutie van de credit-default swaps van het land. Die schuldherschikking zou binnen de komende vijf jaar plaatsvinden, aldus nog CMA. Ierland was het tweede Europees land dat om hulp moest vragen, dit vanwege de problemen in de banksector. Die problemen zijn nog altijd niet opgelost, zodat Ierland in de gevarenzone blijft vertoeven. De credit-default swaps van het land bedragen momenteel nog steeds bijna 600 basispunten.