Land A maakte toen een vergissing, waarna ook land B ging flateren. Voordat iemand goed besefte wat er gebeurde, was de oorlog een feit. In 1914-18 vroeg iedereen zich na een half jaar oorlog af hoe men in hemelsnaam in dergelijke situatie was beland.

Kan Wladimir Poetin de fatale flater maken die opnieuw leidt tot een gewapend conflict? Jim Rogers sluit een dergelijk scenario niet uit, in de geschiedenis zijn er voorbeelden zat van landen die uiteindelijk tegen hun zin in een oorlog zijn beland. Het zou ook ditmaal kunnen gebeuren.

Land A maakte toen een vergissing, waarna ook land B ging flateren. Voordat iemand goed besefte wat er gebeurde, was de oorlog een feit. In 1914-18 vroeg iedereen zich na een half jaar oorlog af hoe men in hemelsnaam in dergelijke situatie was beland. Kan Wladimir Poetin de fatale flater maken die opnieuw leidt tot een gewapend conflict? Jim Rogers sluit een dergelijk scenario niet uit, in de geschiedenis zijn er voorbeelden zat van landen die uiteindelijk tegen hun zin in een oorlog zijn beland. Het zou ook ditmaal kunnen gebeuren.