Kan Wall Street herstellen als Apple het laat afweten?, zo luidt de vraag die iedereen zich stelt. Apple is nog altijd het populairste aandeel in de wereld, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.

Als Wall Street geen nieuwe 'blockbuster' vindt, zou het herstel wel eens veel tijd en moeite kunnen kosten.

Half november werd een dieptepunt opgetekend op 505 dollar, of zowat een kwart onder de piek op 705 dollar die werd opgetekend toen de iPhone op 21 september werd gelanceerd.

De aangerichte schade kon volledig nog niet worden hersteld en als het van Schatz afhangt zal dat ook niet snel gebeuren.

Kan Wall Street herstellen als Apple het laat afweten?, zo luidt de vraag die iedereen zich stelt. Apple is nog altijd het populairste aandeel in de wereld, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Als Wall Street geen nieuwe 'blockbuster' vindt, zou het herstel wel eens veel tijd en moeite kunnen kosten. Half november werd een dieptepunt opgetekend op 505 dollar, of zowat een kwart onder de piek op 705 dollar die werd opgetekend toen de iPhone op 21 september werd gelanceerd. De aangerichte schade kon volledig nog niet worden hersteld en als het van Schatz afhangt zal dat ook niet snel gebeuren.