Kan Wall Street een zombie economie namelijk alsmaar blijven negeren? Volgens Yoshikami is het antwoord op deze vraag 'neen'. De Amerikaanse economie groeit aan minder dan 2% en een echte groeiversnelling lijkt er op korte of middellange termijn niet in te zitten.

Veel beleggers hebben echter de voorbije rally volledig of deels gemist omdat ze niet begrijpen dat de beurs zich gedurende een relatief lange periode kan losmaken van de economische realiteit. Die periode lijkt nu echter langzamerhand ten einde te lopen, zodat waakzaamheid geboden is.

Kan Wall Street een zombie economie namelijk alsmaar blijven negeren? Volgens Yoshikami is het antwoord op deze vraag 'neen'. De Amerikaanse economie groeit aan minder dan 2% en een echte groeiversnelling lijkt er op korte of middellange termijn niet in te zitten. Veel beleggers hebben echter de voorbije rally volledig of deels gemist omdat ze niet begrijpen dat de beurs zich gedurende een relatief lange periode kan losmaken van de economische realiteit. Die periode lijkt nu echter langzamerhand ten einde te lopen, zodat waakzaamheid geboden is.