Volgens de meeste economen zou het wel eens erg lang kunnen duren alvorens de situatie in renteland zich opnieuw stabiliseert. Maar misschien is er toch nog hoop. Citi's FX Technicals groep is van mening dat de rente in de Verenigde Staten kan normaliseren zodra de arbeidsmarkt er normaliseert.

Diezelfde golf zou zich vervolgens kunnen voortplanten naar Europa. Citi's FX Technicals heeft een ballonetje opgelaten dat verstrekkende gevolgen kan hebben. Mogelijk zal de FED al op het einde van dit jaar of bij het begin van dit jaar haar basisrente al verhogen.

Volgens de meeste economen zou het wel eens erg lang kunnen duren alvorens de situatie in renteland zich opnieuw stabiliseert. Maar misschien is er toch nog hoop. Citi's FX Technicals groep is van mening dat de rente in de Verenigde Staten kan normaliseren zodra de arbeidsmarkt er normaliseert. Diezelfde golf zou zich vervolgens kunnen voortplanten naar Europa. Citi's FX Technicals heeft een ballonetje opgelaten dat verstrekkende gevolgen kan hebben. Mogelijk zal de FED al op het einde van dit jaar of bij het begin van dit jaar haar basisrente al verhogen.