De schatbewaarder van de Partido Popular heeft als klokkenluider in het smeergeldschandaal nu rechtstreeks de link gelegd naar premier Mariano Rajoy. Dat is gebeurd via uitgelekte boodschappen die recent door de krant El Mundo gepubliceerd werden.

Kan Mariano Rajoy nog Spaans premier blijven?, zo vragen de politieke commentaren zich af. De oppositie heeft in ieder geval al om het ontslag van de eerste minister gevraagd. El Mundo heeft tientallen pagina's aan documentatie over het schandaal ontvangen, mogelijk komen er nog meer onthullingen.

De schatbewaarder van de Partido Popular heeft als klokkenluider in het smeergeldschandaal nu rechtstreeks de link gelegd naar premier Mariano Rajoy. Dat is gebeurd via uitgelekte boodschappen die recent door de krant El Mundo gepubliceerd werden. Kan Mariano Rajoy nog Spaans premier blijven?, zo vragen de politieke commentaren zich af. De oppositie heeft in ieder geval al om het ontslag van de eerste minister gevraagd. El Mundo heeft tientallen pagina's aan documentatie over het schandaal ontvangen, mogelijk komen er nog meer onthullingen.