Die dumpt op grote schaal futures, waardoor de goudprijs automatisch opnieuw fors lager wordt gezet. Nog steeds heeft iedereen het raden naar wat de grote verkoper van goudfutures bezielt. Iedereen met wat gezond verstand zou een grote verkooporder op een voorzichtige manier afhandelen.

Zo evenwel niet de huidige verkoper, die er blijkbaar alle belang bij heeft om de goudprijs naar omlaag te duwen. Voorlopig zakt het goud echter niet helemaal door de vloer, voorlopig kan de goudprijs standhouden boven de niveaus van juni. Maar de meeste analisten geloven niet dat het goud in de huidige omstandigheden over veel opwaarts potentieel beschikt.

Die dumpt op grote schaal futures, waardoor de goudprijs automatisch opnieuw fors lager wordt gezet. Nog steeds heeft iedereen het raden naar wat de grote verkoper van goudfutures bezielt. Iedereen met wat gezond verstand zou een grote verkooporder op een voorzichtige manier afhandelen. Zo evenwel niet de huidige verkoper, die er blijkbaar alle belang bij heeft om de goudprijs naar omlaag te duwen. Voorlopig zakt het goud echter niet helemaal door de vloer, voorlopig kan de goudprijs standhouden boven de niveaus van juni. Maar de meeste analisten geloven niet dat het goud in de huidige omstandigheden over veel opwaarts potentieel beschikt.