De recente prijsval bij het goud heeft de beleggers natuurlijk opnieuw zenuwachtig gemaakt, de beleggers zijn de negatieve bewegingen bij het goud meer dan beu. Kan de goudprijs opnieuw dalen? Alles is natuurlijk mogelijk, maar hierbij toch de opmerking dat de goudprijs in de buurt van een dieptepunt voor de afgelopen jaren noteert.

De goudprijs noteert nu aan de helft van de prijs in vergelijking met de periode toen de balans van de Amerikaanse centrale bank maar half zo groot was als nu het geval is. De kansen op een uitbraak naar boven voor het goud zijn volgens sproutmoney.com zodoende groter dan ooit.

De recente prijsval bij het goud heeft de beleggers natuurlijk opnieuw zenuwachtig gemaakt, de beleggers zijn de negatieve bewegingen bij het goud meer dan beu. Kan de goudprijs opnieuw dalen? Alles is natuurlijk mogelijk, maar hierbij toch de opmerking dat de goudprijs in de buurt van een dieptepunt voor de afgelopen jaren noteert. De goudprijs noteert nu aan de helft van de prijs in vergelijking met de periode toen de balans van de Amerikaanse centrale bank maar half zo groot was als nu het geval is. De kansen op een uitbraak naar boven voor het goud zijn volgens sproutmoney.com zodoende groter dan ooit.