Edmund Moy, Chief Strategist bij Morgan Gold en een vroegere voorzitter van de U.S. Mint, gelooft eerder dat een correctie op de beurs van Wall Street de goudprijs opnieuw een duwtje in de rug kan geven. Mogelijk krijgen we die correctie alsnog in de loop van de maand mei.

Moy is van mening dat de Amerikaanse beurzen op de huidige koersniveaus duidelijk overgewaardeerd zijn. Wanneer de correctie op gang komt, zullen veel beleggers op zoek gaan naar een andere bestemming voor hun geld. Het is niet meer dan logisch dat een deel van dat geld richting goud zal vloeien.

Edmund Moy, Chief Strategist bij Morgan Gold en een vroegere voorzitter van de U.S. Mint, gelooft eerder dat een correctie op de beurs van Wall Street de goudprijs opnieuw een duwtje in de rug kan geven. Mogelijk krijgen we die correctie alsnog in de loop van de maand mei. Moy is van mening dat de Amerikaanse beurzen op de huidige koersniveaus duidelijk overgewaardeerd zijn. Wanneer de correctie op gang komt, zullen veel beleggers op zoek gaan naar een andere bestemming voor hun geld. Het is niet meer dan logisch dat een deel van dat geld richting goud zal vloeien.