Beleggers in China hebben geen goede periode achter de rug, in de periode tussen 2009 en 2011 eindigde de Shanghai Composite Index op jaarbasis telkens in het rood. Wie had verwacht dat met Chinese aandelen hoge ogen gegooid konden worden, heeft op het verkeerde paard gewed.

Maar volgens heel wat analisten is het ergste nu achter de rug. 2013 kan inderdaad het jaar worden van de verdere come-back van de Chinese beurs volgens Jack Bouroudjian. De CEO van fund manager Bull and Bear Partners is van mening dat langs de zijlijn veel geld ligt te wachten om in de Chinese beurs te beleggen.

Beleggers in China hebben geen goede periode achter de rug, in de periode tussen 2009 en 2011 eindigde de Shanghai Composite Index op jaarbasis telkens in het rood. Wie had verwacht dat met Chinese aandelen hoge ogen gegooid konden worden, heeft op het verkeerde paard gewed. Maar volgens heel wat analisten is het ergste nu achter de rug. 2013 kan inderdaad het jaar worden van de verdere come-back van de Chinese beurs volgens Jack Bouroudjian. De CEO van fund manager Bull and Bear Partners is van mening dat langs de zijlijn veel geld ligt te wachten om in de Chinese beurs te beleggen.