Een index van hedge funds opgesteld door consultant Hennessee Group is in juli met 1,90% gestegen, waardoor de totale stijging over de eerste zeven maanden van dit jaar 1,86% bedraagt.

De beste maand voor deze speculatieve fondsen was maart, met een winst van 2,67%. Och-Ziff Capital Management realiseerde in juli een return van 1,46%, of 2,79% voor de eerste zeven maanden.

De hedge funds gerund door GLG Partners deden het nog beter, deze fondsen realiseerden over de afgelopen zeven maanden een rendement van 5,60%.

Een index van hedge funds opgesteld door consultant Hennessee Group is in juli met 1,90% gestegen, waardoor de totale stijging over de eerste zeven maanden van dit jaar 1,86% bedraagt. De beste maand voor deze speculatieve fondsen was maart, met een winst van 2,67%. Och-Ziff Capital Management realiseerde in juli een return van 1,46%, of 2,79% voor de eerste zeven maanden. De hedge funds gerund door GLG Partners deden het nog beter, deze fondsen realiseerden over de afgelopen zeven maanden een rendement van 5,60%.