Per aandeel werd $1,09 verdiend, tegenover 28 dollarcent vorig jaar. De consensusverwachting lag op een wpa van 67 dollarcent, zodat de verwachtingen duidelijk werden geklopt.

De resultaten werden positief beïnvloed door een afname van de provisies die moesten worden aangelegd voor probleemkredieten. Toch blijven de verliezen op kredieten relatief hoog.

Topman Jamie Dimon zei dat het moeilijk is om een prognose te maken. De kredietverliezen worden door de financiële markten in toenemende mate beschouwd als een barometer voor de banken.

Christoper Wolfe van Fitch Ratings merkt op dat het moeilijk is om uit te maken in welke mate de kwaliteit van de resultaten werd opgesmukt. Hetzelfde geldt trouwens ook voor andere banken.

Per aandeel werd $1,09 verdiend, tegenover 28 dollarcent vorig jaar. De consensusverwachting lag op een wpa van 67 dollarcent, zodat de verwachtingen duidelijk werden geklopt. De resultaten werden positief beïnvloed door een afname van de provisies die moesten worden aangelegd voor probleemkredieten. Toch blijven de verliezen op kredieten relatief hoog. Topman Jamie Dimon zei dat het moeilijk is om een prognose te maken. De kredietverliezen worden door de financiële markten in toenemende mate beschouwd als een barometer voor de banken. Christoper Wolfe van Fitch Ratings merkt op dat het moeilijk is om uit te maken in welke mate de kwaliteit van de resultaten werd opgesmukt. Hetzelfde geldt trouwens ook voor andere banken.