Daarom gaat ABN Amro er niet van uit grote wijzigingen aan te brengen in de schatting voor de fair value en handhaaft men het houden advies.

De door het bedrijf zelf geschatte Basel III Tier 1-ratio steeg tot 9,3% aan het einde van het kwartaal, dankzij een positieve bijdrage van de onverwachte verandering in de definitieve regelgeving.

De druk op het kwartaalresultaat door de stijgende rente en ruimere kredietspreads werden afgezet door de afbouw van risicogewogen-activa en een ander kwart van de inkomsten.

Het is J.P. Morgan gelukt om het dividend, dat eens in het kwartaal wordt uitgekeerd, te verhogen naar USD 0,38 per aandeel.

Daarnaast is een aandeleninkoopprogramma aangekondigd van USD 1,2 miljard. Het aantal uitstaande aandelen daalde met 1% in het tweede kwartaal.

Daarom gaat ABN Amro er niet van uit grote wijzigingen aan te brengen in de schatting voor de fair value en handhaaft men het houden advies. De door het bedrijf zelf geschatte Basel III Tier 1-ratio steeg tot 9,3% aan het einde van het kwartaal, dankzij een positieve bijdrage van de onverwachte verandering in de definitieve regelgeving. De druk op het kwartaalresultaat door de stijgende rente en ruimere kredietspreads werden afgezet door de afbouw van risicogewogen-activa en een ander kwart van de inkomsten. Het is J.P. Morgan gelukt om het dividend, dat eens in het kwartaal wordt uitgekeerd, te verhogen naar USD 0,38 per aandeel. Daarnaast is een aandeleninkoopprogramma aangekondigd van USD 1,2 miljard. Het aantal uitstaande aandelen daalde met 1% in het tweede kwartaal.