Vooral de banken kregen het gisteren hard te verduren, met stevige verliezen voor KBC op de Brusselse beurs. Het rommelt nog steeds in de Oostenrijkse bankensector en daarnaast bestaat de kans dat de Amerikaanse regelgever ook andere Europese banken zal bestraffen.

De deining veroorzaakt door de boete uitgedeeld aan BNP Paribas is nog altijd niet stilgevallen. JP Morgan Chase verlaagde vanmorgen de rating voor BNP Paribas van kopen naar neutraal, terwijl de rating voor Deutsche Bank anderzijds werd opgetrokken van neutraal naar kopen.

Vooral de banken kregen het gisteren hard te verduren, met stevige verliezen voor KBC op de Brusselse beurs. Het rommelt nog steeds in de Oostenrijkse bankensector en daarnaast bestaat de kans dat de Amerikaanse regelgever ook andere Europese banken zal bestraffen. De deining veroorzaakt door de boete uitgedeeld aan BNP Paribas is nog altijd niet stilgevallen. JP Morgan Chase verlaagde vanmorgen de rating voor BNP Paribas van kopen naar neutraal, terwijl de rating voor Deutsche Bank anderzijds werd opgetrokken van neutraal naar kopen.