Het aantal onderzoeken dat loopt tegen JP Morgan Chase neemt alsmaar toe. Er is nu ook een onderzoek ingesteld over de transacties die de bank heeft uitgevoerd op de energiemarkt. De vraag wordt nu gesteld of de Amerikaanse centrale bank al dan niet terecht JP Morgan Chase achter de veren zit.

Veel ander bedrijfsnieuws valt er niet te rapen. Wel is er het feit dat de rente voorlopig niet stijgt. De koers van de 10-jarige staatsobligatie probeert recht te krabbelen, maar de neerwaartse trend is zeker nog niet gebroken. De goudprijs blijft anderzijds onder stoom.

Het aantal onderzoeken dat loopt tegen JP Morgan Chase neemt alsmaar toe. Er is nu ook een onderzoek ingesteld over de transacties die de bank heeft uitgevoerd op de energiemarkt. De vraag wordt nu gesteld of de Amerikaanse centrale bank al dan niet terecht JP Morgan Chase achter de veren zit. Veel ander bedrijfsnieuws valt er niet te rapen. Wel is er het feit dat de rente voorlopig niet stijgt. De koers van de 10-jarige staatsobligatie probeert recht te krabbelen, maar de neerwaartse trend is zeker nog niet gebroken. De goudprijs blijft anderzijds onder stoom.