Wel ziet het er naar uit dat we aan de vooravond van de doorbraak op grote schaal van de virtuele munten staan. Dat is ook enkele grootbanken niet ontgaan. JP Morgan Chase maakt zich klaar om een eigen versie van Bitcoin te lanceren en andere banken werken aan gelijkaardige projecten.

JP Morgan Chase heeft het niet met zo veel worden gezegd, maar de bank stelde onlangs dat er behoefte is aan een nieuwe marktplaats voor real-time betalingen waar consumenten en producenten elkaar kunnen ontmoeten. Waarschijnlijk wordt daarmee inderdaad een alternatieve versie van Bitcoin bedoeld.

Wel ziet het er naar uit dat we aan de vooravond van de doorbraak op grote schaal van de virtuele munten staan. Dat is ook enkele grootbanken niet ontgaan. JP Morgan Chase maakt zich klaar om een eigen versie van Bitcoin te lanceren en andere banken werken aan gelijkaardige projecten. JP Morgan Chase heeft het niet met zo veel worden gezegd, maar de bank stelde onlangs dat er behoefte is aan een nieuwe marktplaats voor real-time betalingen waar consumenten en producenten elkaar kunnen ontmoeten. Waarschijnlijk wordt daarmee inderdaad een alternatieve versie van Bitcoin bedoeld.