JP Morgan Chase, want over deze bank wordt hier gepraat, gaat tegen de trend in en geeft een koopadvies voor het goud. Volgens de analisten van de FED heeft het uitstellen van de tapering-beslissing door de FED de onzekerheid wat betref de inflatie doen toenemen.

Tegen dergelijke achtergrond zijn voor het goud opnieuw kansen weggelegd. Maar sommige beleggers betrouwen het advies van JP Morgan niet. Zij vrezen dat de bank door de goudprijs omhoog te praten zal proberen om haar laatste goudposities af te bouwen.

JP Morgan Chase, want over deze bank wordt hier gepraat, gaat tegen de trend in en geeft een koopadvies voor het goud. Volgens de analisten van de FED heeft het uitstellen van de tapering-beslissing door de FED de onzekerheid wat betref de inflatie doen toenemen. Tegen dergelijke achtergrond zijn voor het goud opnieuw kansen weggelegd. Maar sommige beleggers betrouwen het advies van JP Morgan niet. Zij vrezen dat de bank door de goudprijs omhoog te praten zal proberen om haar laatste goudposities af te bouwen.