De jeugd zal op een bepaald moment niet meer pikken dat ze wordt achtergesteld, met alle mogelijke vormen van revolutie tot gevolg.

Gewelddadig protest kan de Amerikaanse grootsteden op een bepaald moment in vuur en vlam zetten. Wie niets te verliezen heeft, zal zich ook weinig aantrekken van wat de wetgever zegt of voorschrijft.

Volgens Celente is er sprake van een verloren generatie. Hij spreekt uiteraard over de Verenigde Staten, maar hetzelfde fenomeen doet zich ook in Europa voor. Jongeren vormen een heuse tijdbom in de Verenigde Staten, maar ook in Europa. Gezien de hoge werkloosheid in (vooral) Zuid-Europa zou die bom ooit wel eens kunnen ontploffen.

De jeugd zal op een bepaald moment niet meer pikken dat ze wordt achtergesteld, met alle mogelijke vormen van revolutie tot gevolg. Gewelddadig protest kan de Amerikaanse grootsteden op een bepaald moment in vuur en vlam zetten. Wie niets te verliezen heeft, zal zich ook weinig aantrekken van wat de wetgever zegt of voorschrijft. Volgens Celente is er sprake van een verloren generatie. Hij spreekt uiteraard over de Verenigde Staten, maar hetzelfde fenomeen doet zich ook in Europa voor. Jongeren vormen een heuse tijdbom in de Verenigde Staten, maar ook in Europa. Gezien de hoge werkloosheid in (vooral) Zuid-Europa zou die bom ooit wel eens kunnen ontploffen.