De babyboomers profiteerden van de Thirty Glorious Years van het post-wereldoorlog periode. Toen kon een pas afgestudeerde nog een job voor het leven te pakken krijgen en dat is tegenwoordig al heel wat moeilijker. De arbeidsmarkt verandert namelijk razendsnel.

Bovendien was het in het verleden ook makkelijker om een huis te kopen, tegenwoordig liggen de prijzen een stuk hoger en is het ook moeilijker om een krediet te pakken te krijgen. Jongeren moeten steeds vaker bij grootouders aankloppen voor geld en het spreekt voor zich dat dit een eindig verhaal is. De volgende generatie dreigt namelijk zonder geld te vallen.

De babyboomers profiteerden van de Thirty Glorious Years van het post-wereldoorlog periode. Toen kon een pas afgestudeerde nog een job voor het leven te pakken krijgen en dat is tegenwoordig al heel wat moeilijker. De arbeidsmarkt verandert namelijk razendsnel. Bovendien was het in het verleden ook makkelijker om een huis te kopen, tegenwoordig liggen de prijzen een stuk hoger en is het ook moeilijker om een krediet te pakken te krijgen. Jongeren moeten steeds vaker bij grootouders aankloppen voor geld en het spreekt voor zich dat dit een eindig verhaal is. De volgende generatie dreigt namelijk zonder geld te vallen.