Jonge Amerikanen weigeren het ouderlijk huis te verlaten en blijven op de kosten vader en moeder leven. Bovendien is er een steeds toenemende groep jongeren die weigert om een job te zoeken. Dat blijkt uit data verstrekt door Census Bureau. Algemeen wordt verwacht dat dit fenomeen zich ook in andere landen zal manifesteren.

Voor de Amerikaanse vastgoedmarkt is deze evolutie natuurlijk heel slecht nieuws. De vraag naar nieuwe woningen zal in de komende jaren afnemen. De jongeren die zich in ouderlijk huis vastankeren zullen namelijk zelf geen huis kopen, zeker wanneer ze ook nog eens weigeren om een baan te zoeken.

Jonge Amerikanen weigeren het ouderlijk huis te verlaten en blijven op de kosten vader en moeder leven. Bovendien is er een steeds toenemende groep jongeren die weigert om een job te zoeken. Dat blijkt uit data verstrekt door Census Bureau. Algemeen wordt verwacht dat dit fenomeen zich ook in andere landen zal manifesteren. Voor de Amerikaanse vastgoedmarkt is deze evolutie natuurlijk heel slecht nieuws. De vraag naar nieuwe woningen zal in de komende jaren afnemen. De jongeren die zich in ouderlijk huis vastankeren zullen namelijk zelf geen huis kopen, zeker wanneer ze ook nog eens weigeren om een baan te zoeken.