De overwinning van Jokowi leek nog geruime tijd gevaar te lopen door de uitgekiende champagne gevoerd door zijn tegenstander. De financiële markten reageerden uiteindelijk toch tevreden over de overwinning behaald door de gouverneur, Prabowo was bij de beleggers veel minder populair.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking waarschuwt echter voor overdreven optimisme. Joko Widodo wordt met grote uitdagingen geconfronteerd, zoals trouwens alle groeimarkten. Het is nu aan de nieuwe president om aan te tonen dat hij de economische uitdagingen de baas kan.

De overwinning van Jokowi leek nog geruime tijd gevaar te lopen door de uitgekiende champagne gevoerd door zijn tegenstander. De financiële markten reageerden uiteindelijk toch tevreden over de overwinning behaald door de gouverneur, Prabowo was bij de beleggers veel minder populair. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking waarschuwt echter voor overdreven optimisme. Joko Widodo wordt met grote uitdagingen geconfronteerd, zoals trouwens alle groeimarkten. Het is nu aan de nieuwe president om aan te tonen dat hij de economische uitdagingen de baas kan.