Het betreft: Addax (huidverzorging), Calcia (calciumsupplementen), Cellasene (anti-cellulitis, afslanking), Charbon de Belloc (tegen winderigheid), Paranix (anti-hoofdluizen), Restiva (haarversteviging), Salvecol (cholesterolremmer) en Silence (antisnurkmiddel).

Modi Omega Pharma (India) zal starten met een beperkt beginkapitaal van 2 miljoen euro en met een team van 75 verkopers die de producten zullen introduceren bij 6.000 artsen, 10.000 apotheken en andere verkooppunten. Het business plan voorziet dat deze aantallen op vijf jaar tijd 2,5 keer hoger
kunnen gaan.

In het opstartjaar 2009 zal de omzetbijdrage naar raming ongeveer 0,2 miljoen euro bedragen, maar dit bedrag kan in de toekomst sterk toenemen.

De productie wordt grotendeels uitbesteed aan een farmaceutisch productiebedrijf van Modi-Mundipharma (met WHO-GMP certificaat) en de cosmeticafabriek van Modi-Revlon, beide in India.

Bovendien voltooit Modi-Mundipharma momenteel de bouw van een nieuwe farmaceutische fabriek, speciaal voor de Indische joint-venture.

Het betreft: Addax (huidverzorging), Calcia (calciumsupplementen), Cellasene (anti-cellulitis, afslanking), Charbon de Belloc (tegen winderigheid), Paranix (anti-hoofdluizen), Restiva (haarversteviging), Salvecol (cholesterolremmer) en Silence (antisnurkmiddel).Modi Omega Pharma (India) zal starten met een beperkt beginkapitaal van 2 miljoen euro en met een team van 75 verkopers die de producten zullen introduceren bij 6.000 artsen, 10.000 apotheken en andere verkooppunten. Het business plan voorziet dat deze aantallen op vijf jaar tijd 2,5 keer hoger kunnen gaan. In het opstartjaar 2009 zal de omzetbijdrage naar raming ongeveer 0,2 miljoen euro bedragen, maar dit bedrag kan in de toekomst sterk toenemen.De productie wordt grotendeels uitbesteed aan een farmaceutisch productiebedrijf van Modi-Mundipharma (met WHO-GMP certificaat) en de cosmeticafabriek van Modi-Revlon, beide in India.Bovendien voltooit Modi-Mundipharma momenteel de bouw van een nieuwe farmaceutische fabriek, speciaal voor de Indische joint-venture.