Bovendien werd de omzet in de consumentendivisie afgeremd door de economische crisis. Per aandeel werd over de verslagperiode $1,2 verdiend, tegenover $1,17 in dezelfde periode vorig jaar.

Daarmee werden de consensusverwachtingen overtroffen, want de analisten hadden slechts gerekend op $1,13. Met $15,08 mrd bleef de omzet echter achter op de verwachtingen.

Ten opzichte van vorig jaar daalde de omzet met 5%. Johnson & Johnson verhoogde de winstprognose voor het volledig boekjaar. Er wordt nu gerekend op een wpa in een vork van $4,54 tot $4,59, tegenover een consensusverwachting van $4,52.

Bovendien werd de omzet in de consumentendivisie afgeremd door de economische crisis. Per aandeel werd over de verslagperiode $1,2 verdiend, tegenover $1,17 in dezelfde periode vorig jaar. Daarmee werden de consensusverwachtingen overtroffen, want de analisten hadden slechts gerekend op $1,13. Met $15,08 mrd bleef de omzet echter achter op de verwachtingen. Ten opzichte van vorig jaar daalde de omzet met 5%. Johnson & Johnson verhoogde de winstprognose voor het volledig boekjaar. Er wordt nu gerekend op een wpa in een vork van $4,54 tot $4,59, tegenover een consensusverwachting van $4,52.