Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten komt langzamerhand op snelheid, waarbij vandaag onder andere Coca-Cola en Johnson & Johnson de kwartaalcijfers bekendmaakte. Evenals Coca-Cola kon ook Johnson & Johnson met beter dan verwachte resultaten uitpakken.

Zowel de omzet als de winst per aandeel kwam hoger dan verwacht uit, terwijl Johnson & Johnson bovendien ook de prognoses voor het volledige boekjaar 2014 naar boven aanpaste. De resultaten worden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert ruim 1% hoger.

Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten komt langzamerhand op snelheid, waarbij vandaag onder andere Coca-Cola en Johnson & Johnson de kwartaalcijfers bekendmaakte. Evenals Coca-Cola kon ook Johnson & Johnson met beter dan verwachte resultaten uitpakken. Zowel de omzet als de winst per aandeel kwam hoger dan verwacht uit, terwijl Johnson & Johnson bovendien ook de prognoses voor het volledige boekjaar 2014 naar boven aanpaste. De resultaten worden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert ruim 1% hoger.