In onderling overleg werd beslist dat Duco Sickinghe zijn huidige uitvoerende functie zal neerleggen op 31 maart 2013 en zal aftreden als bestuurder op de algemene aandeelhoudersvergadering van 24 april 2013.

De raad van bestuur van de Vennootschap heeft daarnaast ook de benoeming aangekondigd van John Porter als nieuwe CEO van de Vennootschap.

John Porter (55) was, tot de verkoop aan Foxtel, CEO van Austar United Communication, een toonaangevende leverancier van TV-diensten en aanverwante producten in Australië.

In onderling overleg werd beslist dat Duco Sickinghe zijn huidige uitvoerende functie zal neerleggen op 31 maart 2013 en zal aftreden als bestuurder op de algemene aandeelhoudersvergadering van 24 april 2013. De raad van bestuur van de Vennootschap heeft daarnaast ook de benoeming aangekondigd van John Porter als nieuwe CEO van de Vennootschap. John Porter (55) was, tot de verkoop aan Foxtel, CEO van Austar United Communication, een toonaangevende leverancier van TV-diensten en aanverwante producten in Australië.