Zo echter niet John Hussman, de visie van deze fondsbeheerder over Wall Street is ongenuanceerd: overgewaardeerd, overkocht en overbullish. Zoals sommige analisten ziet Hussman een zeepbel die in de maak, maar dan wel op een onverwachte plaats.

Hij waarschuwt namelijk voor een zeepbel bij de winstmarges van de Amerikaanse bedrijven. Die winstmarges bedragen nu 11% van het Amerikaans BBP en bevinden zich 70% boven hun historisch gemiddelde. Op basis hiervan concludeert hij dat Wall Street overgewaardeerd, overkocht en overbullish is.

Zo echter niet John Hussman, de visie van deze fondsbeheerder over Wall Street is ongenuanceerd: overgewaardeerd, overkocht en overbullish. Zoals sommige analisten ziet Hussman een zeepbel die in de maak, maar dan wel op een onverwachte plaats. Hij waarschuwt namelijk voor een zeepbel bij de winstmarges van de Amerikaanse bedrijven. Die winstmarges bedragen nu 11% van het Amerikaans BBP en bevinden zich 70% boven hun historisch gemiddelde. Op basis hiervan concludeert hij dat Wall Street overgewaardeerd, overkocht en overbullish is.