John David Roeg (ING): "Colruyt zal de prognoses voor het volledige boekjaar waarschijnlijk niet wijzigen, want die werden pas recent uitgesproken. Het bedrijf ging toen uit van een nettowinst van 346 miljoen euro, of een stijging met 5,20% op jaarbasis."

Voor het derde kwartaal rekent Roeg op een omzet van 1,950 miljard euro: "Dat is een stijging met 7,70% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Anderzijds blijft er de onzekerheid omtrent de voedingsinflatie en de capaciteit van Colruyt om die op korte termijn door te rekenen naar de klanten. We handhaven een neutraal advies voor het aandeel."

John David Roeg (ING): "Colruyt zal de prognoses voor het volledige boekjaar waarschijnlijk niet wijzigen, want die werden pas recent uitgesproken. Het bedrijf ging toen uit van een nettowinst van 346 miljoen euro, of een stijging met 5,20% op jaarbasis." Voor het derde kwartaal rekent Roeg op een omzet van 1,950 miljard euro: "Dat is een stijging met 7,70% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Anderzijds blijft er de onzekerheid omtrent de voedingsinflatie en de capaciteit van Colruyt om die op korte termijn door te rekenen naar de klanten. We handhaven een neutraal advies voor het aandeel."