Die wordt ingegeven door samenwerking en door sociale networking. Wereldwijd mogen de bedrijven rekenen op een stijging van de productiviteit tijdens de komende 7 tot 10 jaar, aldus Chambers.

De meeste topmanagers geloven dat de Amerikaanse economie dit jaar met 2% of minder zal groeien. Toch blijft Chambers optimistisch over de economie op lange termijn.

Tussen 1997 en 2004 heeft er een sterke stijging van de productiviteit plaatsgevonden en die is nog steeds niet achter de rug. Cisco Systems kondigde vorige week aan voor het eerst in zijn bestaan een dividend te gaan uitkeren.

Die wordt ingegeven door samenwerking en door sociale networking. Wereldwijd mogen de bedrijven rekenen op een stijging van de productiviteit tijdens de komende 7 tot 10 jaar, aldus Chambers. De meeste topmanagers geloven dat de Amerikaanse economie dit jaar met 2% of minder zal groeien. Toch blijft Chambers optimistisch over de economie op lange termijn. Tussen 1997 en 2004 heeft er een sterke stijging van de productiviteit plaatsgevonden en die is nog steeds niet achter de rug. Cisco Systems kondigde vorige week aan voor het eerst in zijn bestaan een dividend te gaan uitkeren.