Ondanks de stijging van de grondstofprijzen blijft de Agfa-Gevaert groep bij de vooruitzichten voor 2010 die het gaf in het persbericht over de resultaten van het eerste halfjaar. Dit persbericht werd gepubliceerd op 25 augustus 2010.

Johan Jacobs (Agfa-Gevaert): "We moeten de evolutie van de grondstoffen echter scherp in de gaten houden, laat dat duidelijk zijn. Daarmee verwijs ik natuurlijk op de eerste plaats naar de zilverprijs. Het bedrijf heeft al maatregelen genomen door prijsstijgingen in Health Care, maar waakzaamheid blijft geboden. Waarom de zilverprijs zo sterk is gestegen, sterker zelfs dan de goudprijs? Dat moet u aan de speculanten vragen, op die vraag kan ik geen antwoord geven. Overigens is buiten zilver ook aluminium voor ons belangrijk, zij het in mindere mate dan zilver."

Ondanks de stijging van de grondstofprijzen blijft de Agfa-Gevaert groep bij de vooruitzichten voor 2010 die het gaf in het persbericht over de resultaten van het eerste halfjaar. Dit persbericht werd gepubliceerd op 25 augustus 2010. Johan Jacobs (Agfa-Gevaert): "We moeten de evolutie van de grondstoffen echter scherp in de gaten houden, laat dat duidelijk zijn. Daarmee verwijs ik natuurlijk op de eerste plaats naar de zilverprijs. Het bedrijf heeft al maatregelen genomen door prijsstijgingen in Health Care, maar waakzaamheid blijft geboden. Waarom de zilverprijs zo sterk is gestegen, sterker zelfs dan de goudprijs? Dat moet u aan de speculanten vragen, op die vraag kan ik geen antwoord geven. Overigens is buiten zilver ook aluminium voor ons belangrijk, zij het in mindere mate dan zilver."