Het bod op HJ Heinz, getekend Warren Buffett, bleek echter niet te volstaan om de beurskoersen in beweging te brengen, evenmin als de aangekondigde fusie van American Airlines en US Airways. Door het samengaan van deze twee blijven er maar vier grote luchtvaartmaatschappijen in de VS over.

Ook van de arbeidsmarkt was er goed nieuws, het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering is vorige week met 27.000 gedaald tot 341.000, zo bleek uit de cijfers die het Labor Department bekendmaakte. De consensus lag slechts op een terugval tot 360.000.

Het bod op HJ Heinz, getekend Warren Buffett, bleek echter niet te volstaan om de beurskoersen in beweging te brengen, evenmin als de aangekondigde fusie van American Airlines en US Airways. Door het samengaan van deze twee blijven er maar vier grote luchtvaartmaatschappijen in de VS over. Ook van de arbeidsmarkt was er goed nieuws, het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering is vorige week met 27.000 gedaald tot 341.000, zo bleek uit de cijfers die het Labor Department bekendmaakte. De consensus lag slechts op een terugval tot 360.000.