Maar Rogers is niet alleen positief voor China, ook elders in de wereld liggen naar zijn mening nog buitenkansjes weggelegd. Hij is bereid om drie adviezen te delen met de beleggers en het opmerkelijke aan zijn verhaal is dat twee daarvan zich in Afrika situeren, niet bepaald het continent waar de doorsnee belegger zich vaak ophoudt.

Met name in Angola en Ethiopië valt er volgens Rogers in de toekomst heel wat geld te verdienen, beide landen kunnen zich ontwikkelen tot dé economieën van de 21ste eeuw. De derde opportuniteit is misschien al even verrassend: Rogers verwacht veel van Uruguay, een land dat tot dusver uit het radarveld van de meeste beleggers is gebleven.

Maar Rogers is niet alleen positief voor China, ook elders in de wereld liggen naar zijn mening nog buitenkansjes weggelegd. Hij is bereid om drie adviezen te delen met de beleggers en het opmerkelijke aan zijn verhaal is dat twee daarvan zich in Afrika situeren, niet bepaald het continent waar de doorsnee belegger zich vaak ophoudt. Met name in Angola en Ethiopië valt er volgens Rogers in de toekomst heel wat geld te verdienen, beide landen kunnen zich ontwikkelen tot dé economieën van de 21ste eeuw. De derde opportuniteit is misschien al even verrassend: Rogers verwacht veel van Uruguay, een land dat tot dusver uit het radarveld van de meeste beleggers is gebleven.