Jim Rogers was niet verrast door de correctie in de goudprijs, ook deze had hij al enkele maanden voordien voorspeld. Volgens Rogers kon het niet anders dan dat de goudprijs ging corrigeren na een stijgingsfase die ongeveer 12 jaar had geduurd. Het goud was duidelijk overkocht.

Toch maakt Rogers zich geen zorgen om de verdere evoluties bij het goud. Hij zou zich slechts zorgen maken wanneer de goudprijs zou terugvallen tot 600-800 dollar. Voorlopig is daar echter geen sprake van en in de zone van 1200-1300 dollar bouwt hij de posities in het goud verder uit.

Jim Rogers was niet verrast door de correctie in de goudprijs, ook deze had hij al enkele maanden voordien voorspeld. Volgens Rogers kon het niet anders dan dat de goudprijs ging corrigeren na een stijgingsfase die ongeveer 12 jaar had geduurd. Het goud was duidelijk overkocht. Toch maakt Rogers zich geen zorgen om de verdere evoluties bij het goud. Hij zou zich slechts zorgen maken wanneer de goudprijs zou terugvallen tot 600-800 dollar. Voorlopig is daar echter geen sprake van en in de zone van 1200-1300 dollar bouwt hij de posities in het goud verder uit.