Er is sprake van een grote zeepbel, die op het punt staat te ontploffen. In een interview met Fusion MarketSite gaf Rogers toe dat het moeilijk te voorspellen valt wanneer die zeepbel zal ontploffen. Op een bepaald moment zullen de beleggers de politiek van de centrale banken echter niet meer slikken.

De rente zal stijgen, ongeacht het feit of de centrale banken nog meer staatsobligaties blijven inkopen. Rogers zelf is short gegaan in junk bonds, want hij verwacht dat het onderste deel van de obligatiemarkt als eerste naar omlaag zal komen. De staatsobligaties volgen dan in een volgende fase.

Er is sprake van een grote zeepbel, die op het punt staat te ontploffen. In een interview met Fusion MarketSite gaf Rogers toe dat het moeilijk te voorspellen valt wanneer die zeepbel zal ontploffen. Op een bepaald moment zullen de beleggers de politiek van de centrale banken echter niet meer slikken. De rente zal stijgen, ongeacht het feit of de centrale banken nog meer staatsobligaties blijven inkopen. Rogers zelf is short gegaan in junk bonds, want hij verwacht dat het onderste deel van de obligatiemarkt als eerste naar omlaag zal komen. De staatsobligaties volgen dan in een volgende fase.